Service

Asfaltari Drumuri

Asfaltari Drumuri

Asfaltari drumuri

Unul dintre motivele pentru care intreaga noastra societate s-a dezvoltat este mobilitatea. Putem sa calatorim fara niciun fel de probleme dintr-o parte in alta a lumii, folosindu-ne de vehicule rapide care ne ajuta sa ne deplasam zeci sau chiar sute de kilometri intr-o singura ora.

Pentru a putea beneficia de aceste vehicule si pentru a le putea folosi in siguranta, drumurile trebuie sa fie de cea mai buna calitate: sa nu aiba gropi, sa sustina o greutate mare si sa permita franarea corecta in situatii extreme.

De-a lungul timpului au fost construite drumuri din mai multe materiale: piatra, beton, pamant, etc. In ultimii ani insa, asfaltul a castigat foarte mult teren si a ajuns sa fie prezent in peste 90% din drumurile din Romania.

Oferim servicii de asfaltare drumuri 

Oferim servicii de asfaltare drumuri, bazandu-ne pe o experienta vasta in domeniul constructiilor, pe o echipa de profesionisti si pe materiale de cea mai buna calitate. Ne ocupam de absolut toti pasii necesari pentru o asfaltare perfecta: masuram, proiectam, sapam, montam si finisam, acordand atentie fiecarui detaliu. Asfaltarile pe care le facem noi sunt durabile, arata foarte bine si sunt gandite in asa fel incat sa preia toate solicitarile la care sunt supuse.

Care sunt avantajele asfaltului?

Asfaltul este cea mai buna optiune pentru pavarea drumurilor, indiferent ca este vorba despre simple alei sau despre autostrazi. Avantajele sale sunt numeroase:

  • Este ieftin. Costul unui metru patrat de asfalt este aproape jumatate din costul betonului;
  • Se pune in opera usor, fara a se indeparta pavajul vechi;
  • Poate fi folosit la doar 24 de ore dupa turnare;
  • Este usor de manipulat si poate fi pus oriunde;
  • In cazul in care se strica, poate sa fie reparat cu usurinta, intr-un timp foate scurt;
  • Suprafata asfaltului este aderenta, ceea ce face franarea sa fie foarte rapida si eficienta.

Cate tipuri de asfalt exista?

Exista mai multe tipuri de asfalt, care difera in functie de amestecul pe care il prezinta. In general, sunt folosite 3 tipuri: BA8, BA16 si BA25.

Mixtura asfaltica BA8 este ideala pentru drumuri asupra carora nu se exercita o presiune foarte mare ( alei, parcari, etc), mixtura BA16 este cea mai comuna si se foloseste pe majoritatea strazilor iar mixtura BA25 este folosita drept strat suport pentru drumurile complexe, precum autostrazile.

In momentul in care oferim servicii de asfaltare drumuri analizam cu atentie latimea, lungimea si traseul drumului, pregatim infrastructura necesarta ( agregate, suport de beton sau alte amestecuri care sa stabilizeze terenul), ne asiguram ca scurgerea apelor pluviale este facuta corect, folosim reteta de asfalt potrivita si turnam asfaltul tinand cont de conditiile de mediu. Astfel, rezultatele sunt intotdeauna cele mai bune.