Service

Transport Asfalt

Transport Asfalt

Transport Asfalt – AsfalTerra are o intreaga echipa de profesionisti din domeniul asfaltarii, care asigura lucrari de calitate. Avand propriile camione speciale pentru transport asfalt, AsfalTerra asigura transportul asfaltului de la statia de productie pana la locul lucrarii in cele mai bune conditii de transport existente, bena care transporta asfaltul fiind acoperita, pastrand asfaltului temperatura optima pentru a fi aplicat, transportul facandu-se cu autocamioane si remorci de mare capacitate acoperite cu prelata pentru a mentine temperatura asfaltului optima.

AsfalTerra ofera pentru toata gama de asfalt, transport cu autobasculante cu bena izolata termic si prelata, dar si repartizatoare de asfalt cu nivela automata si cilindri vibrocompactori. In acest fel lucrarea dumneavoastra este una de calitate si care respecta toate standardele Europene din domeniul asfaltarii.

Transport Asfalt 

  1. Efectuam servicii de transport statii asfalt la cele mai inalte standarde de siguranta.
  2. Transportul de statii de asfalt are nevoie de o echipa specializata.
  3. Lucrand cu noi inseamna ca nu vei fi nevoit sa platesti comisionaele percepute de companiile intermediare, transporturile sunt efectuate cu propria flota de vehicule specializata in transportul de dimensiuni mari.
  4. Ne ocupam noi de toata documentatia necesara.
  5. Marfa dumneavoastra este asigurata pana la valoarea dorita de dumneavoastra.