Service

Pardoseli Industriale

PARDOSELI INDUSTRIALE 29

Pardoseli industriale – Asfalterra

Realizam pardoseli industriale – Contact: 0733 626 757

Pardoselile industriale trebuie sa fie foarte rezistente, atat la greutati mari cat si la diverse solutii periculoase. Industria foloseste adeseori masini si materiale cu gabarit ridicat, care nu pot fi sustinute de o pardoseala clasica.
Tocmai din acest motiv, acoperirea suprafetelor din halele industriale sunt realizate cu produse care rezista in fata deteriorarii date de tonaj mare, abraziune sau caderea diverselor corpuri si solutii pe ele.

Realizam pardoseli industriale de cea mai buna calitate
Suntem specializati in realizarea pardoselilor industriale elicopterizate, cu cuart sau fara cuart, precum si in realizarea rampelor striate antiderapante sau a altor constructii din zonele industriale: hale industriale, platforme, parcari, hangare, etc.

Ce tipuri de pardoseli industriale putem construi?

Construim pardoseli industriale care pot rezista la socuri, pot fi exploatate pe termen lung, arata bine si sunt usor de intretinut. Acestea sunt destinate diverselor locatii, care nu sunt neaparat industriale. Pardoselile industriale pot fi folosite cu succes si in malluri si magazine mari, in spitale, in sali de sport, in muzee sau diverse alte cladiri cu trafic mare.

In functie de destinatia proiectului, oferim urmatoarele variante de pardoseli:

Pardoseli elicoperizate. Realizate din beton elicopterizat, acestea sunt foarte rezistente la agresiuni chimice, la impact si frecari si la trecerea timpului. Se remarca printr-o punere rapida in opera, o suprafata continua, fara imbinari si o estetica deosebita. De regula, sunt folosite in spatiile de depozitare, in sali de fitness, in magazine mari sau in spitale si policlinici.

Pardoseli epoxidice. Sunt pardoseli obtinute prin amestecul betonului cu o rasina epoxidica. Rezultatul este o suprafata dura, imposibil de penetrat de catre agentii corozivi. Pardoselile epoxidice au un nivel ridicat de duritate, rezista foarte bine la o multime de factori, au un nivel bun de aderenta si arata foarte bine. La fel ca si in cazul pardoselilor elicopterizate, pot fi folosite atat in locatii industriale, cat si comerciale;

Daca sunt aplicate corect, pardoselile industriale pot sa reziste fara probleme peste 30 de ani, chiar si in mediile foarte dure. Acestea pot fi aplicate pe orice suprafata, inclusiv pe pardoseli vechi si deteriorate iar intretinerea este minima.