Service

Reparatii Asfalt

Reparatii Asfalt

AsfalTerra ofera o gama larga de servicii de asfaltari de drumuri, reabilitare de strazi, reparatii carosabil, modernizari sosele, amenajari de platforme industriale (strat de uzura din asfalt sau beton) precum si comercializare asfalt cald sau asfalt rece pentru reparatii.

Avem utilaje si echipamente pentru a sustine proiecte de o anvergura ridicata. Din componenta parcului nostru tehnic, amintim: autoutilitare, autobasculante, cilindri compactori, vibrofinisor, freze de asfalt, echipamente de dezapezire, budoexcavatoare.

Reparatiile in asfalt, indiferent ca se refera la suprafete mari sau mici ori fisuri/crapaturi in asfalt, necesita o atentie deosebita nu doar pentru ca prezinta un real pericol pentru participantii la traficul auto si pietonal, ci si pentru faptul ca daca nu sunt inchise la timp acestea se largesc la fiecare schimbare de temperatura in special de toamna pana primavara, dar si in anotimpul cald prin actiunea apei si a rotilor autovehiculelor.

Daca la nivelul asfaltului, indiferent ca este un drum, parcare, platforma, trotuar sau alee apare o fisura sau crapatura in asfalt aceasta trebuie inchisa cu Mastic Bituminos.

In cazul in care aceasta se largeste sau daca vorbim deja de o groapa aceasta trebuie taiata in forme geometrice drepte, curatata bine, uscata, aplicata Emulsie, apoi incalzita si turnat asfalt, dupa care compactat si inchis la margine cu emulsie sau Mastic Bituminos.