Service

Excavatii si Terasamente

Excavatii si Terasamente

Executam Excavatii si Terasamente din anul 1993, dobandind in tot acest timp o vasta experienta in acest domeniu, fapt ce a ridicat societatea noastra pe unul dintre locurile principale din punct de vedere al preferintelor marilor investitori, al preturilor accesibile si al calitatii serviciilor si produselor .

Putem  asigura prin contract cu utilajele proprii  excavari si evacuari  de pana la  5000 mc/zi de pamant si orice cantitate cu utilaje suplimentate in functie de solicitarea si contractele incheiate.

  • Constructii drumuri terasamente
  • Lucrari industriale in constructii, hale industriale
  • Excavatii
  • Demolari si dezafectari constructii
  • Inchiriere de utilaje pentru constructii

Avem o experienta vasta si in efectuarea lucrarilor de excavare cu ajutorul utilajelor speciale profesionale . Detinem o gama diversa de utilaje (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare etc.) cu ajutorul carora va garantam lucrari pentru orice fel de proiect constructii. Alaturi de operatiunile de excavare, societatea noastra pune la dispozita clientilor si o varietate de agregate de cea mai buna calitate.

De-a lungul timpului, echipa AsfalTerra a participat la foarte multe proiecte. Va puteti baza pe experienta noastra in orice fel de lucrari de excavare. Pentru eficienta maxima, folosim numai utilaje moderne, performante. Complementar acestor operatiuni, va putem oferi si agregate de calitate superioara folosite cu eficienta in lucrarile din constructii. Lucrari de excavari, Utilaje pentru excavari, Transport si depozitare pentru excavari, Preturi excavari, Tipuri de agregate, Nisip, Pietris, Balast, Refuz de ciur, Piatra concasata, Zgura rosie, Transport agregate, Preturi agregate, Cerere de oferta agregate, Agregate naturale, Agregate concasate.

Va invitam sa ne contactati pentru o cerere de oferta si pentru a afla mai multe informatii despre agregate si servicii excavare. Profesionalismul si seriozitatea personalului nostru va garanteaza succesul oricaror lucrari